Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden van De Themakamer

Bestelwijze
-Als u de artikelen wilt ophalen kies dan voor de “Mogelijkheid om vooraf over te maken” u kunt dan bij het ophalen contant of met pin betalen.

-Als het artikel wil laten verzenden dan kunt via onze web winkel bestellen en betalen via iDEAL. Als u het bedrag liever wilt overmaken dan kunt u ook kiezen voor de “Mogelijkheid om vooraf over te maken”.  Indien de betaling niet binnen 8 dagen binnen is  vervalt de bestelling automatisch en wordt de bestelling automatisch geannuleerd

-Als het artikel wilt ophalen kunt u telefonisch contact opnemen voor het maken van een afspraak of de winkel bezoeken tijdens openingstijden. Op het moment dat de afspraak gemaakt is, zullen wij het artikel direct voor u vrijblijvend reserveren. Gereserveerde artikelen blijven 8 dagen voor u gereserveerd. Na 8 dagen  vervalt de bestelling automatisch en wordt de bestelling geannuleerd.
U kunt hiervoor bellen met telefoonnummer 06-20517037, het is mogelijk dat wij niet altijd telefonisch bereikbaar zijn, mail dan een terugbel-verzoek met uw telefoonnummer naar info@dethemakamer.nl, of spreek een boodschap in, dan bellen wij u snel mogelijk terug.

Algemeen
-Onze artikelen worden wekelijks verzonden na ontvangst van betaling. De vaste dagen hiervoor zijn donderdag, vrijdag & zaterdag (muv feestdagen).  
In de vakantiemaand augustus worden er geen bestellingen verzonden.
Heeft een bestelling haast, neem dan contact op zodat we mogelijkheid krijgen om te kijken wat we voor u kunnen doen.

Betaalwijze
-Voor betalingen accepteert De Themakamer:
Vooruit-betaling op rekeningnummer NL64ABNA0588236993 (graag bestelnummer, naam en adres vermelden bij uw betaling) of rechtstreeks via IDEAL.
Als het artikel is verzonden ontvangt u van ons bericht. Indien het artikel met pakketpost wordt verzonden ontvangt u van ons bericht met verzendcode zodat u het pakket kunt volgen.

Aanbiedingen & kortingscode's
-Alle aanbiedingen op onze website zijn vrijblijvend en geschieden zolang de voorraad strekt.
Indien producten niet meer voorradig zijn ontvangt u van ons bericht en kunt u kosteloos uw bestelling annuleren of in overleg andere producten kiezen.
Onrechtmatig gebruikte kortingscode's worden niet gehonoreerd en bijbehorende bestellingen worden geannuleerd.

Bezorggebied
-Wij leveren en verzenden binnen Nederland, Belgie, Duitsland & Frankrijk via Post.nl met Track & trace code.

Klachten en retour regeling
-Breukgarantie- Al onze artikelen verzenden wij met breukgarantie, komt het niet héél aan dan vergoeden wij het artikel, na ontvangst van een schaderapport. Een schaderapport bestaat uit een duidelijke foto waar het object herkenbaar op staat met verpakking en een omschrijving van de (vermoedelijke) oorzaak en dient binnen 24 uur na aflevering te worden verzonden per e-mail.
Ruilen mag altijd maar wel binnen 14 dagen na ontvangst van het artikel. Klachten worden serieus behandeld, niet goed, geld terug.
-Glas is een natuurlijk materiaal waardoor het soms niet helemaal te vermijden is dat stolpen soms kleine luchtbelletjes of onevenheden kunnen vertonen, dit zien wij niet als een tekortkoming maar als een kenmerk waaraan je kunt zien dat het echt glas betreft en geen kunststof.
Artikelen mogen geretourneerd worden, als u ze heeft afgehaald kunt u ze binnen een termijn van 14 dagen op afspraak in de originele verpakking en onbeschadigd terugbrengen. Als u ze heeft laten bezorgen dienen ze binnen een termijn van 14 dagen in originele verpakking en onbeschadigd geretourneerd te zijn, na ontvangst krijgt u het aankoopbedrag retour. Alle verzendkosten zijn hierbij voor rekening van koper. Bij beschadigde verpakkingen en/of artikelen krijgt u mogelijk niet het hele aankoop bedrag vergoed, afhankelijk van de staat waarin het verkeerd.
Op- en aanmerkingen worden gewaardeerd, zo kunnen we onze dienstverlening continu verbeteren.

Verpakken
-Alle te verzenden artikelen worden door ons zeer zorgvuldig ingepakt, hierbij maken we, daar waar mogelijk, hergebruik van materialen om zo het milieu te ontzien en de prijzen zo laag  mogelijk te houden.